Kerstconcert 2019 in Reusel


Op zondag 15 december a.s. verzorgt het Reusels Gemengd Koor weer haar traditionele kerstconcert in de kerk van O.L.V. Ten Hemelopneming te Reusel. Aanvang van het concert is om 14.30 uur.

De uitvoering begint met samenzang, waarbij het alom bekende kerstlied  “Wij komen tezamen”  wordt gezongen. Waarna kort pianospel volgt (uitgevoerd door Tom Vos). Dan zingt het koor: “Fantasia on Christmas Carols” van R. Vaughan Williams.  Als interludium bespeelt vervolgens Sjak Smulders het kerkorgel. En tenslotte voert het koor uit: “Gloria in D (RV 589)” van Antonio Vivaldi.

Als solisten bij dit concert treden op: Nancy Verschuuren, sopraan; Lucia van Vugt, alt; en Leon van Wersch, bariton.

De muzikale begeleiding wordt deze keer verzorgt door een strijkkwartet bestaande uit: Gyda Stephensen, viool 1; Marta Lopez Vega, viool 2; Mirjam Verbist-van Hemert, altviool; en Herman Cnop, cello. De organist Sjak Smulders begeleidt het koor op het kerkorgel.

De algehele muzikale leiding van dit concert ligt in handen van de dirigent Tom Vos.

De entree voor dit concert is gratis. Wel wordt aan het einde van het concert weer een financiële inzameling gehouden met onze collectemandjes achter in de kerk. Hierdoor kunt U enerzijds Uw waardering tonen voor deze prachtige kerstviering. Anderzijds ondersteunt U daarmee Uw eigen “Reusels Gemengd Koor” waarmee zij ten dele weer in de kosten voor dit concert kunnen voorzien.

Wij wensen U een fijne kerst 2019 en veel luistergenot toe..!

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.