Voorjaarsconcert 2024

Het REUSELS GEMENGD KOOR voert op 26 mei 2024 een ‘Voorjaarsconcert’  uit in de parochiekerk te Reusel.  Uitgevoerd wordt door koor, orkest en solisten de ‘Messe in G – Mass in G major – D 167’ van Franz Schubert en de ‘Messe solonelle de sainte Cécile’ van Charles Gounod. Daarnaast zal door het gelegenheidsorkest bestaande uit blazers, harp en strijkers nog een instrumentaal werkstuk worden uitgevoerd. Gekozen is voor ‘Symfonie 104’ van Joseph Haydn. Het geheel staat onder leiding van dirigent Tom Vos.

Voor dit concert zoekt het RGK nog projectzangers in alle toonsoorten. Maar vooral de mannenstemmen (tenor en bas/bariton) kunnen nog versterking goed gebruiken. Indien U hiervoor belangstelling heeft meldt U dan snel aan via ons e-mailadres reuselsgemengdkoor@gmail.com  Een van de bestuursleden neemt dan contact met U op om verder met U af te spreken.

RGK bestuur.